Где су бољи, а где скупљи ћевапи у Београду или Сарајеву?

Једна од асоцијација на Сарајево а често и ствар која даје додатно узбуђење свакоме ко планира посету овом граду су свакако ћевапи. Специјалитет који мало ко пропушта од данас у…

Код Станкова свега има – свежег воћа и поврћа, зимнице, а богами и колача

Живо је у породичном газдинству Станкових у Фаркаждину, селу на територији града Зрењанина. На пољима је у току сетва кукуруза, а у расадницима теку последње припреме пред расађивање бостана на…

Сир без премца, а праве га деда, син и унук

У СТАРОМ пиротском селу Крупцу, породица Петровић већ генерацијама негује умеће прављења чувеног пиротског качкаваља. Отац, син и унук удружили су снаге и знања како би направили врхунски сир какав…

Ово је најтраженији производ код Горана, a није пршута

Горан Бојовић из чачанског села Брезовице наставља традицију сушења меса на начин који су радили његови преци. Када је пост завршен, његови сухомеснати производи постају омиљени деликатеси на трпезама широм…

Амрок: Идеална раса кокоши за домаћинства

Амрок је једна од најпопуларнијих раса кокоши међу одгајивачима у Србији. Ова раса, пореклом из Америке, настала је у другој половини XIX века селективним укрштањем раса попут Доминиканера, Црне Конкинкине…

sr_RSSerbian
Close

Cart

Нема производа у корпи.