Како да одгајите чери парадајз на тераси, успева и почетницима

во укусно, освјежавајуће поврће омиљени је дио сваке љетње салате, често се купује, али у посљедење вријеме често није укуса каквог смо навикли да парадајз треба да буде. Домаћа варијанта…

Грина – здравље на првом месту

Идеја која нас води је да помогнемо телу да буде здравије место за живот, производећи природне производе, који су у складу са природом и јединственим квалитетом који се тиме ствара,…

Први расадник у Србији по стандардима ЕУ

Домаће повртарство унапређено је изградњом стакленика у Иригу, које у технологији производње расада поврће не заостаје са истим стакленицима у ЕУ. Иришки стакленик уједно је и први стакленик у Србији…

Реч стручњака: Како до бољих приноса кромпира?

Кромпир (Solanum tuberosum L.) је најзначајнија биљна врста из породице Solanaceae, рода Solanum. Због свог значаја у исхрани људи и домаћих животиња током цијеле године, као и у индустрији, заузима…

Може ли се успех у производњи поврћа поновити више пута?

Произвођачи парадајза ову годину завршавају у задовољавајућем плусу, будући да је тржишна цена била добра и то, чему се повртари највише чуде, већ другу годину заредом. рема речима Дејана Годошева…

Бака Милана је некад возила камион сад узгаја бундеве

На Зрењанинском путу бб у Ченти, убрзо након што се пређе мост преко Караша из правца Београда ка Зрењанину, с десне стране вас дочекује несвакидашњи, али заправо веома аутентичан призор…

sr_RSSerbian
Close

Cart

Нема производа у корпи.