У кланицма на подручју подунавског региона дошло је до раста откупне цене телади СМ расе телесне масе до 160 килограма на 490 дин/кг и товних бикова телесне масе преко 500 килограма на 350 дин/кг. Телад су, у седмици за нама, била скупља и на пиијаци живе стоке у Ужицу,  пошто је доминирао износ од 640 дин/ кг….

Свињски товљеници скоро достигли цену бикова у неким местима

Добра понуда поврћа била је на кванташкој пијаци у Београду. Прва понуда мандарина забележена је на кванташкој пијаци у Београду. Ниже цена била је код кивија, док су поскупеле боровнице, брескве, грожђе црно остало, нектарине, карфиола, кромпира, купуса, празилука, шаргарепе и тиквица, док су скупљи били брокола, корнишони, парадајз, зелена салата и зеље.

Погледајте колике су разлике у ценама на пијацама – вреди се потрудити

Према извештају реортера СТИПС из Пожаревца, протекле су седмице биле  ниже цене сојине сачме (83 дин/кг), сунцокретове сачме (43 дин/кг) и сточног брашна (35 дин/кг). Понда ових пољопривредних производа била је просечна. Ниже су протекле седмице биле цене кукуруза, окруњеног природно сушеног, пшенице, сточног јечма и луцеркино сено у балама, на газдинствима у околини Смедерева…

Цене житарица на берзама у свету у паду, и код нас ништа боље

sr_RSSerbian
Close

Cart

Нема производа у корпи.