У организацији Катедре за зоохигијену, Факултета ветеринарске медицине Универзитета у Београду, 26. јануара 2024.године биће одржане иновације знања из области ДДД-а под називом „Дезинфекција, дезинсекција и дератизација- иновације знања у пракси”. Стручни одбор Ветеринарске коморе Србије уврстио је Иновације знања из ДДД-а у листу акредитованих програма за обуку ветеринара у 2024. години. а учешће на овом скупу вредноваће се са 4 бода.

Иновације знања из области ДДД-а одржаће се он-лине преко ЗООМ платформе а упутство за апликацију као и линк за праћење предавања биће вам благовремено послат. У прилогу Вам шаљемо програм са сатницом.

Молимо све заинтересоване да се унапред пријаве за учешће како би Вам благовремено послали профактуру за уплату и припремили сертификате. Пријава је могућа искључиво путем интернета на емаил: zoohigijena@vet.bg.ac.rs и мора садржати следеће информације:

Назив ветеринарске станице или предузећа, адресу, контакт телефон и ПИБ
Име и презиме учесника
Број лиценце ВКС-а за ветеринарску струку

Уколико сте заинтересовани да добијете Сертификат неопходно је уплату котизације од 6000,00 рсд (са ПДВ-ом) извршити на рачун Факултета ветеринарске медицине бр: 840-1825666-41 позив на број 1804-0 са назнаком “Иновације из ДДД”. Молимо вас да због благовременог припремања Сертификата, Катедри за зоохигијену до 20. јануара 2024.год. доставите ваше податке. Због епидемиолошке ситуације сви сертификати биће послати на адресу коју будете доставили приликом пријаве.

Уколико желите да у оквиру Иновација из ДДД представите Ваш производни програм, цена презентације видео записа (чији формат мора бити .АВИ или МПЕГ-4) у трајању до 5 минута износи 12.000,00 рсд (са ПДВ-ом). Видео презентације биће емитоване у паузама између предавања. Цена рекламе производног програма (у ПДФ формату) је 6000,00 рсд (са ПДВ-ом) и биће емитована такође у паузама. Лого свих спонзора који се одлуче за спонзорске котизације биће постављени на сајту Катедре за зоохигијену, а приступ свим презентацијама и реклама биће омогућен до децембра 2024.

Сви учесници који се региструју и уплате котизацију, дужни су да присуствују пленарним предавањима. Спискове са евиденцијом присуства он-лине предавања, Организациони одбор Иновација из ДДД-а мора доставити секретаријату Ветеринарске коморе. Молимо све учеснике да испуне своје обавезе како би се избегли проблеми приликом верификовања сертификата од стране Ветеринарске коморе Србије.

Све потребне информације о одржавању иновација знања из области ДДД-а можете наћи на сајту Катедре за зоохигијену http://zoohigijena.vet.bg.ac.rs/

За све недоумице и питања можете се јавити на телефон 063/858 9900 Тамари Петровић.

Унапред хвала на разумевању и сарадњи.

Срдачан поздрав,

Катедра за зоохигијену
Факултет ветеринарске медицине
Универзитет у Београду
Булевар ослобођења 18
11 000 Београд, Србија

zoohigijena.vet.bg.ac.rs

sr_RSSerbian
Close

Cart

Нема производа у корпи.