Agrobiznis magazin

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE

pretplata baner

Agrobiznis magazin izlazi iz štampe svakog 15. u mesecu i može se kupiti na kioscima širom Srbije, u Republici Srpskoj i Crnoj Gori.

Cena pojedinačnog primerka na kiosku u Srbiji je 150,oo RSD, u BiH 2,5 KM, i Crnoj Gori 1,5 € i Severnoj Makedoniji 100 DEN.

Ipak, najbolji, najbrži i najjeftiniji način da dođete do svog primerka Agrobiznis magazina jeste PRETPLATA na časopis.

U ponudi su godišnja, šestomesečna i tromesečna pretplata kako na ŠTAMPANO tako i na DIGITALNO izdanje Agrobiznis magazina.

PRETPLATA NA ŠTAMPANO IZDANJE ZA SRBIJU:

- godišnja pretplata (12 brojeva) …..............… 1860,oo RSD (ušteda 400,oo RSD)

- šestomesečna pretplata (6 brojeva) …........ 1000,oo  RSD (ušteda 280 RSD)

- tromesečna pretplata (3 broja) ….................  550,oo RSD (ušteda 90 RSD).

PRETPLATA NA ŠTAMPANO IZDANJE ZA REPUBLIKU SRPSKU (BiH), CRNU GORU, HRVATSKU I OSTALE EVROPSKE ZEMLJE:

- godišnja pretplata (12 brojeva) …...............… 60,oo 

PRETPLATA NA DIGITALNO IZDANJE (bez obzira gde se šalje časopis)*:

- godišnja pretplata (12 brojeva) ……............ 1600,oo RSD, odnosno 12,90

- šestomesečna pretplata (6 brojeva) …......... 850,oo RSD odnosno 6,90 € 

- tromesečna pretplata (3 broja) …................. 430,oo RSD odnosno 3,50 €

* Za sada, samo kupci van Srbije mogu platiti online pretplatu na digitalna izdanja putem PayPal-a, odnosno platnom karticom, preko takođe našeg sajta Natura Online, odnosno na linku: https://www.natura.rs/knjizarica/agrobiznis-magazin/pretplata-na-agrobiznis-magazin

Štampana izdanja Agrobiznis magazina se šalju kao štampane stvari ("tiskovina") na adresu pretplatnika, a digitalna izdanja na mejl pretplatnika koji, po dobijanju linka, može veoma lako i brzo da preuzme najnovije izdanje na svoj hard disk.

A) Pretplata na Agrobiznis magazin, samo za pravna lica, uplaćuje se na tekući račun:

105-0000002804386-69

Za pretplatu u pozivu na broj upisati vaš PIB / 2023

Svrha uplate: Pretplata na Agrobiznis magazin

Primalac: Udruženja novinara za poljoprivredu AGROPRESS, Vojvode Stepe 596, Beograd, Srbija 

Redakcija/Pretplata:

Mob: ++381 (0)60 0712 350

magazin@agrobiznis.rs

Molimo pretplatnike da svoju uplatu potvrde telefonom ili mejlom, naznače u uplatnici od kog do kog broja Magazina se pretplaćuju i da li je pretplata za štampano ili digitalno izdanje.

B) Pretplata na Agrobiznis magazin može se platiti i poštanskom POSTNET UPUTNICOM u bilo kojoj pošti u Srbiji, Republici Srpskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Hrvatskoj.

Na Postnet uputnici u Vašoj pošti, uplatite iznos za željenu PRETPLATU na Agrobiznis magazin sa naznakom da je primalac uplate Goran Đaković, mobilni broj telefona +381 (0)60 0712 350. Pre uplate pretplate obavezno napomenite šalterskoj službenici u pošti da se novac podiže na šalteru bilo koje pošte (čime smanjujete svoje troškove kupovine).

Odmah posle uplate u pošti SMS-porukom na broj telefona +381 (0)60 0712 350 ili još bolje mejlom na našu adresu magazin@agrobiznis.rs pošaljite nam onaj dugačak broj Vaše Postnet uputnice. Uz broj uputnice obavezno nam mejlom pošaljite i Vaše puno ime i prezime sa tačnom adresom, ulicom i brojem, brojem pošte i mestom stanovanja, državom, kao i brojem fiksnog telefona i Vašom aktuelnom i tačnom mejl adresom (ako ste se pretplatili na digitalno izdanje) jer bez ovih osnovnih podataka nećemo moći da Vam šaljemo naša izdanja. Molimo i da napišete u imejlu od kog broja želite da primate Agrobiznis magazin i da li je reč o štampanom ili digitalnom izdanju.

Po evidentiranju Vaše uplate putem Postnet uputnice (sama Pošta nam šalje odmah SMS-poruku o tome) pripremićemo odmah Vaš primerak štampanog Magazina za slanje poštom na Vašu naznačenu adresu ili onaj digitalni primerak koji ćete moći, za najviše sat-dva (radnim danom), da preuzmete (daunlodujete) na svoj hard disk pošto Vam imejlom budemo prethodno poslali link za to sa kratkim uputstvom.

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja u vezi sa pretplatom na Agrobiznis magazin slobodno nas kontaktirajte na gornje telefone ili na naš mejl magazin@agrobiznis.rs.

C) Online plaćanje pretplate, preko Pay Pal-a, platnom karticom, za građane van Republike Srbije:

Agrobiznis magazin radi na tome da svojim čitaocima širom sveta uskoro omogući potpuno bezbedno i brzo online plaćanje pretplate putem Pay Pal-a, odnosno putem platnih kartica, pa molimo za još malo strpljenja. Do tada, svi oni koji su van Republike Srbije, pretplatu mogu da plate online preko takođe našeg sajta, Nature Online, odnosno na sledećem linku: 

https://www.natura.rs/knjizarica/agrobiznis-magazin/pretplata-na-agrobiznis-magazin

.....

Redakcija Agrobiznis magazina