Још једна сезона иновација – промоције и награђивања најбољих пројеката органске пољопривреде у укупном износу од три милиона динара, стиже са тринаестим по реду Органиц конкурсом НЛБ Комерцијалне банке, који ће ове године бити отворен све до 31. маја.

Поред две главне награде од по милион динара за најбољи пројекат органске биљне и органске сточарске производње или прераде, банка ће доделити и две специјалне награде у износу од по 500.000 динара – једну за младе пољопривреднике до 40 година, и другу за жену – лидера у органској производњи или преради хране.

Овогодишњи конкурс отворен је за све пољопривредне произвођаче са регистрованим газдинством који су сертификовани или су у процесу сертификације за органску производњу. То укључује и произвођаче који поседују групни сертификат или имају уговор са организатором производње.

Пријаве се примају електронским путем на органиц@нлбкб.рс, са назнаком „Пријава за 13. НЛБ Органиц конкурс”. Детаљније информације о конкурсу можете пронаћи на званичном сајту НЛБ Комерцијалне банке.

НЛБ Комерцијална банка наставља са својом мисијом подршке одрживом пословању кроз тринаести Органиц конкурс, истичући важност ангажовања пољопривредника у очувању природе и ресурса за будуће генерације. Овај конкурс представља само један од сегмената шире стратегије банке у промоцији одрживог развоја.

Током протеклих дванаест година, на Органик конкурсу се представио велики број пројеката, а многе одрживе идеје су већ награђене за свој потенцијал да допринесу здравијој и одрживијој будућности за све нас и генерације које долазе.

Извор: НЛБ, Бизнис и финансије

sr_RSSerbian
Close

Cart

Нема производа у корпи.