Поводом предстојеће сезоне сетве 2024 године фабрика Мајевица Сервис као највећи произвођач широкоредних сејачица на простору Југоисточне Европе својим купцима пружа невероватне услове за
набавку нових сејачица. За АГРОБИЗНИС магазин :говорио је Комад Радован који је руководилац продаје у овој домаћој компанији: ” Најпре бисмо издвојили брзу испоруку на кућну адресу, гаранцију на квалитет у периоду од 36 месеци као и широк асортиман који укључује сејалице радног захвата два, четири, шест, осам, девет, једанаест и дванаест редова кукуруза уз могућност опремања сејалица са контролом сетве, хидро-маркерима, депозиторима за минерално ђубриво и слично”.

Господина Радован је дање појаснио: “Као срце машине, сетвени апарат је посебно издвојен у гарантном листу и за њега важи гарантни рок од 60 месеци. Посебно нас радује чињеница да смо у протеклих 10 месеци на домаће тржиште испоручили више од 120 шесторедних сејачица. Том приликом смо увидели да је више од 50% купаца већ имало у поседу сејачице које смо ми произвели што представља доказ посвећености нашем бредну и захвални смо на поверењу домаћим пољопривредницима које проистиче из огромног задовољства квалитетом”.

Цене четворедних сејалица за кукуруз се крећу у распону од 560.000,00 до 1.090.000,00 у зависности од опреме коју имају. Као најјефтинији модел у рангу сејачица радног захвата 4 реда кукуруза издвајамо из понуде сејалицу Лару, која има раони сетвени апарат израђен од високо квалитетне пластике која у овом моменту кошта 560.000,00 рсд са пдв. Наравно у понуди су и четворедне сејачице са алуминијумским сетвеним кућиштем дискосним апаратом које могу бити опремљене и са депозиторима за вештачко ђубриво, контролом сетве, хидро маркерима чија цена изности 1.112.000,00 рсд.

Ф

Ценовне разлике су нарочито присутне код модела сејачица чији радни захват од 8 редова до 12 редова кукуруза. Примера ради, осморедна сејачица која је опремљена склопивом гредом, дискосним сетвеним
апаратом, контролом сетве и хидрауличним маркерима кошта свега 2.050.000 рсд са пдв. Овом приликом позивамо све пољопривреднике који немају широкоредне сејачице да искористе нашу сезонску акцију нарочито што у овим моментима могу да искористе прилику и добију субвенционисане кредите за набавку механизације који је расписало министарство пољопривреде. У наредном периоду се очекују и конкурси за набавку механизације што ће додатно помоћи пољопривредницима.
Све које интересују широкоредне сејалице могу да се обрате на број телефона: 063 416 158

Фото: https://majevica.co.rs/

За више информација посетите сајт произвођача.

sr_RSSerbian
Close

Cart

Нема производа у корпи.