Као резултат сталних унапређења и модернизације производних процеса, Геровит компанија поставила је линију за производњу петослојног дуваног филма познатог немачког произвођача – Reifenhäuser – која испуњава захтеве чак и најзахтевнијих купаца.

Геровит баријерна фолија за балирање је 5-слојна фолија врхунског квалитета која комбинује најновија достигнућа у патентираној технологији дуваног филма како би се постигла већа ефикасност умотавања.

Баријерна фолија за балирање штити силажу током целе године од падавина, спречава разградњу везаних протеина одржавањем температуре испод 43,3°Ц и штеди нето добитак енергије три пута више од сувог сена.

5ivawrap™ предности:

Геровит баријерна фолија за балирање је заштићена јаким УВ инхибитором, како би се смањила деградација од сунчеве светлости, када се чува напољу.
Геровит баријерна фолија за балирање има одлична својства пријањања. Ово обезбеђује снажно херметичко заптивање за сваку балу – у свим условима.
Геровит баријерна фолија за балирање је 5-слојна, коекструдирана фолија, произведена од 100% оригиналних полимера, за највећу чврстоћу при умотавању бала.
Геровит баријерна фолија за балирање дебљине 25 микрона пружа најбољу заштиту од бушења фолије приликом умотавања и има изузетну чврстоћу која даје високу отпорност на кидање.

Геровит баријерна фолија за балирање је направљена у складу са СРПС ЕН 14932: 2018
Доступне боје баријерне фолије за балирање су бела, светло зелена, црна и љубичаста, друге боје су доступне на захтев.

Битно је напоменути да светле боје рефлектују сунчеве зраке, а тамне боје, напротив, привлаче сунчеве зраке. Дакле, у земљама са мање сунчеве светлости можемо видети много црних бала сена, док у земљама са високим УВ индексом можемо видети више светлих боја.

Извор: https://www.gerovit.com/5ivawrap-2/

sr_RSSerbian
Close

Cart

Нема производа у корпи.