Поводом овогодишњег Међународног пољопривредног сајма, који се одржава од 18. до 23. маја у Новом Саду, НЛБ Комерцијална банка припремила је акцијску понуду динарских агро кредита за финансирање инвестиција, репроматеријала и ликвидности, уз фиксну каматну стопу и могућност коришћења грејс периода.
НЛБ Агро кредити су права прилика за улагање у газдинство кроз куповину механизације и пољопривредног земљишта, уз план прилагођен пословању и рок отплате до седам година. Могу се користити и за финансирање обртних средстава и ликвидности, као и за рефинансирање обавеза у другим банкама, такође уз израду прилагођеног плана и рок отплате до три године.
Као апсолутни тржишни лидер у подршци пољопривреди, с највећим кредитним портфолијом и бројем клијената, НЛБ Комерцијална банка ће акцијску понуду примењивати на све захтеве за НЛБ агро кредите, поднете до 30. јуна.


Сви заинтересовани пољопривредници и ове године све информације о понуди, али и свим другим банкарским производима, могу да добију на Међународном пољопривредном сајму, где ће НЛБ Комерцијална банка традиционално имати свој штанд.
Више информација доступно је и на сајту НЛБ Комерцијалне банке, као и у експозитурама широм земље.

sr_RSSerbian
Close

Cart

Нема производа у корпи.