Agrobiznis magazin

Kompleti prethodnih brojeva

Prethodni brojevi ABM 01 

Našim čitaocima, kojima je promaklo da nabave neke od prošlih brojeva Agrobiznis magazina, omogućili smo, na ovom mestu, da naruče i kupe baš te brojeve.

Da bismo Vam olakšali stvari, grupisali smo naša izdanja u mini komplete od po tri broja i, što je posebno važno, njih možete ovde da kupite po ekstra ceni, odnosno, po principu: PLATIM DVA A DOBIJEM - TRI BROJA.

Cene su date u dinarima, posebno za štampana, a posebno za digitalna izdanja. Pogledajte ponudu...

Štampana izdanja Agrobiznis magazina se šalju kao štampane stvari ("tiskovina") na Vašu naznačenu adresu, a digitalna izdanja na Vaš mejl koji, po dobijanju linka, možete veoma lako i brzo da preuzme na svoj hard disk.

Kako da naručite i kupite prethodne brojeve Agrobiznis magazina?

A) Odaberite koji komplet starih brojeva (ili više njih) želite da kupite, naznačite da li želite njihovo štampano ili digitalno izdanje i uplatite novac na naš račun u banci ili pošti. Odmah po prijemu uplate poslaćemo Vam naručene primerke na Vašu naznačenu adresu ili, ako je reč o digitalnim izdanjima, na Vaš imejl.

Broj računa: 170-30016072000-42    UniCredit bank a.d. Beograd

Svrha uplate: Stari brojevi Agrobiznis magazina brojevi (na primer 49, 50, 51, štampana izdanja)

Primalac: Agrobusiness Consulting d.o.o, Skerlićeva 24, 11000 Beograd, Srbija

Redakcija / Pretplata:

+381 (0)11 4052 117 i +381 (0)60 0712 350

magazin@agrobiznis.rs

Molimo kupce da svoju uplatu potvrde telefonom ili mejlom, naznače u uplatnici koje brojeve Magazina su naručili i da li su kupili štampano ili digitalno izdanje.

Napomena: Agrobusiness Consulting d.o.o. je obveznik PDV sistema.

B) Stare primerke Agrobiznis magazina može takođe platiti i poštanskom POSTNET UPUTNICOM u bilo kojoj pošti u Srbiji, Republici Srpskoj (BiH), Crnoj Gori i Hrvatskoj.

Na Postnet uputnici u Vašoj pošti, uplatite iznos za željene brojeve Agrobiznis magazina sa naznakom da je primalac uplate Goran Đaković, mobilni broj telefona +381 (0)60 0712 350. Pre uplate obavezno napomenite šalterskoj službenici u pošti da se novac podiže na šalteru bilo koje pošte (čime smanjujete svoje troškove kupovine).

Odmah posle uplate u pošti SMS porukom na broj telefona +381 (0)60 0712 350 ili još bolje mejlom na našu adresu magazin@agrobiznis.rs pošaljite nam onaj dugačak broj Vaše Postnet uputnice. Uz broj uputnice obavezno nam mejlom pošaljite i Vaše puno ime i prezime sa tačnom adresom, ulicom i brojem, brojem pošte i mestom stanovanja, državom, kao i brojem fiksnog telefona i Vašom aktuelnom i tačnom mejl adresom (ako ste kupili digitalna izdanja magazina) jer bez ovih osnovnih podataka nećemo moći da Vam pošaljemo naručena izdanja. Molimo da napišete u mejlu koje brojeve Agrobiznis magazina želite da kupite i da li je reč o štampanom ili digitalnom izdanju.

Po evidentiranju Vaše uplate putem Postnet uputnice (sama Pošta nam šalje odmah SMS poruku o tome) pripremićemo odmah Vaše primerke štampanog Magazina za slanje poštom na Vašu naznačenu adresu ili one digitalne primerke koje ćete moći, za najviše nekoliko sati (radnim danom), da preuzmete (daunlodujete) na svoj hard disk pošto Vam mejlom budemo prethodno poslali link za to (sa kratkim uputstvom).

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja u vezi sa kupovinom Agrobiznis magazina slobodno nas kontaktirajte na gornje telefone ili na naš mejl magazin@agrobiznis.rs.

C) Uskoro: online kupovina svih naših izdanja za kupce iz inostranstva (van Srbije)

Agrobiznis magazin radi na tome da svojim vernim čitaocima širom sveta uskoro omogući, potpuno bezbednu i sigurnu, online kupovinu svih naših izdanja putem 2CO/Pay Pal-a, odnosno putem platnih kartica.

Molimo za još malo strpljenja.